Hali-tali tábor 2020

Fonyód, Funoldi Vendégház és Konferenciaközpont

2020.07.06-12.

Táborozóink mondták

“Életre szóló élményeket, összetartó társaságot, és nem utolsósorban önmagamra találást kaptam meg a tábortól.”
Linda - a tábor visszatérő résztvevője
“Számomra nagyon nagy élmény volt sorstársakkal egy jó hangulatú hetet eltölteni együtt. Ez felejthetetlen élmény volt szerintem mindannyiunk számára. Jó kezdeményezés volt, van rá igény, mindenki nagyon aktívan vett részt mindenben. Nagyon jó csapat és társaság jött össze.”
Papp Eszter - a tábor visszajáró résztvevője
,,Nem maradhatnék még egy napot?”​
egy táborozó, aki csak 1 napra jött
“Úgy maradnék még, de fizikailag már nem bírom!”
egy táborozó
“Megvolt az a pozitív élmény, amit leheteten elfelejteni.”
egy táborozó
“Nagyon jó! Szerencsére sokan eljöttek a tavalyi csapatból, és jó pár új ember is érkezett. Szuper társaság lettünk.”
Horváth Bogi - visszatérő táborozó
“Életem nyara volt, úgyhogy nagyon jó volt, tömény programokkal, és a legfontosabb: A társaság. 🙂 Rengeteg barátot szereztem.”
Varga Máté - a tábor lakója 2019-ben

Szervezők és együttműködő partnerek

Szeretnél többet tudni a programokról?

Hamarosan érkeznek az első előadók és a témáik! Addig is csatlakozz a

facebook csoportunkhoz, ahol már vár téged az első két tábor összes résztvevője!

Ha csatlakozol, akkor még te is beleszólhatsz, kit hívjunk el nyáron előadni, és milyen témában!

Gyere el egy próbanapra!

Tudom, integrációban nőttél fel, szinte csak hallók voltak körülötted az elmúlt majd’ 2 évtizedben, és nem igazán érted, miért is kellene eljönnöd a III. Hali-tali táborba, mert hát neked erre nincs is szükséged. Vonz a dolog, de…

Elmondom, miért kell eljönnöd.

Azért, mert, akik eljöttek, azok pont ezekkel a gondolatokkal jelentek meg a táborban első alkalommal, majd itt maradtak, és jöttek a következőre is.

Sőt, már lefoglalták a helyüket a III. Hali-tali táborba is!

A halitalis élmény rád ragad. Ez nem egy átlagos tábor. Itt családot kapsz. Egy közösséget. Egy kapaszkodót. Barátokat, akikkel év közben is össze fogsz járni, hol túrázni, hol strandolni, hol egy előadásra ülsz be velük. 

Már követni se bírjuk, hányszor találkoznak – csak úgy. Imádnak együtt lenni!

De tudjuk, hogy vannak félelmeid, ezért felajánlunk neked egy kihagyhatatlan lehetőséget!

De mi is lenne az?

Megjelensz reggel, megreggelizel velünk, részt veszel az aznapi programjainkon, velünk ebédelsz, és vacsorázol, este ott alszol, és reggel útnak engedünk!

ELŐVÉTEL

Próbanap
6500 Ft Március 31-ig
 •  
Elfogyott

Gyere, kóstolj bele a halitalis életérzésbe, és döntsd el, jövőre akarsz-e jönni egész hétre! Ez a lehetőség csak azoknak szól, akik még nem jártak egyetlen egy Hali-tali táborban sem, idén ugyanis más módon nem lehet napi jegyhez jutni!

Már csak ennyi időd maradt beszerezni a legkedvezőbb áron a napi jegyet:

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Gyakran ismételt kérdések

Biztos van egy csomó kérdésed, a leggyakoribbakat összegyűjtöttük itt, hogy ne gyötörjön túl sokáig a kétség és a kíváncsiság!a leggyakoribbakat összegyűjtöttük itt, hogy ne gyötörjön túl sokáig a kétség

Semmi gond! Mi támogatjuk, hogy halló táborozóink is legyenek, mert ők is építik azt a bizonyos hidat a hallók és hallássérültek világa közé! Ha az ismerősöd közeli barátod, testvéred vagy a párod, és megfelel az életkori követelményeknek (17-30 év), akkor hozhatod! Persze, ehhez neki is kell jegyet vásárolnia a táborra!

Persze! Szólj neki, hogy van egy ilyen szuper tábor, jelentkezzen!

Sajnos nem. A megvásárolt jegy nem váltható vissza, de tovább adhatod másnak, aki megfelel a részvételi feltételeknek..

A tábornak otthont adó kastély és nyaraló üzemeltetőinek nincs SZÉp kártya elfogadói szerződése, ezért mi sem tudjuk azt elfogadni.

Alapvetően egész hetes jegyet lehet csak venni, idén csak azok válthatnak be egy napra napijegyet, akik még nem jártak az egyik Hali-tali táborban sem – nekik hoztuk létre a Gyere el egy próbanapra! lehetőséget. Ha esetleg marad néhány üres hely, akkor meghirdetjük a fennmaradó helyeket napi részvételi lehetőséggel, erről időben értesíteni fogunk benneteket a felületeinken, de ha feliratkozol a hírlevelünkre, elsőként értesítünk téged is!

Ha maradt még kérdésed, akkor írj üzenetet az info@hallastarsasag.hu  címre, és válaszolunk!

Jegyek

Próbanap

9
000 1 nap
Ft
 • Reggeli
 • Napi programok
 • Ebéd
 • Vacsora
 • Szállás 1 éjszakára

Early bird

62
000 7 nap
Ft
 • Reggeli
 • Napi programok
 • Ebéd
 • Vacsora
 • Szállás 6 éjszakára
Elfogyott!

Heti bérlet

67
000 7 nap
Ft
 • Reggeli
 • Napi programok
 • Ebéd
 • Vacsora
 • Szállás 6 éjszakára

Hiszünk a közösség erejében

Az első Hali-tali tábor 2018 nyarán nyitotta meg kapuit a beszélő, integrációban felnövő fiatal felnőtt hallássérült táborozóknak. 

Az volt a célunk, hogy közösséget építsünk azoknak a hallássérült fiataloknak, akik a hallók között felnőve nem ismerték fel, hogy miben rejlik egy sorstárs közösség ereje. 

Azóta igazi kis családdá váltunk, a táborból hagyomány lett, idén rajtol a harmadik széria.

Nézd meg, milyenek voltak az eddigi táborok!

Hali-tali tábor 2018

Hali-tali tábor 2019

Itt senki sem mondja, hogy semmi!

Ez a szlogenünk. Hogy miért? Hallássérültként biztosan belefutottál már párszor abba, hogy visszakérdeztél, mert nem értettél valamit, és azt mondták neked: “Semmi!” Nem volt jó érzés, igaz?

Itt a táborban ez nem fog előfordulni veled. Itt mindenki figyelni fog rád, és mindegy hányszor kérdezel vissza, mi válaszolni fogunk!

Mit ad még ez a közösség?​

Valami olyat, amit máshol nem kapnál meg: élettapasztalatot, a valahová tartozás érzését, és 100%-os vegytiszta megértést.

Azért elég klassz dolog, ha:

Lesz egy másik családod is!

Nálunk nem áll meg az élet két tábor között sem! Évközben havonta egyszer megszervezzük a Hali-tali Szabadegyetemet, ahol szuperhasznos témákban hívunk előadókat. Énmárka, egyéni vállalkozás, hallókészülék vásárlás, nyelvvizsga hallássérültként?

Mindezeket érintjük ezen alkalmakkor, és gyakran találkozunk csak úgy: hol szabadulószobában kötünk ki, hol szülinapot ünneplünk, hol pedig halloweeni bulit tartunk.

Hidd el, ebből te sem akarsz kimaradni!

Eszközt adunk a kezedbe, hogy irányíthasd az életed!

Lefogadjuk, hogy néha te is érezted már, hogy az élet nehéz, a hallássérülésed nyűg, túl sok a nehézség, minden olyan bonyolult.

Mi nem azt fogjuk mondani, hogy igazad van és add fel, hanem tudást és eszközöket adunk a kezedbe ahhoz, hogy az akadályaidat átlépd, megismerd önmagadat, és meghódítsd a világot!

Itt és itt megnézheted, milyen előadásaink voltak már a táborainkban, hidd el, idén még jobbak lesznek!

Karaoke, csapatjátékok, Balcsi

Persze, amellett, hogy naponta egyszer részt veszel egy előadáson, bőven lesz időd lazulni és ismerkedni is!

Strandolhatsz a többiekkel, lesznek vicces csapatjátékok, kieresztheted a hangod a karaoke bulin, bejelentkezhetsz masszázsra, zumbázhatsz egyet, de akár lógathatod is a lábadat a fröccsteraszon.

Mi hiszünk abban, hogy a kapcsolatok élményszerzés mellett alakulnak ki, ekkor jönnek felszínre a nehezebb témák – mi csak biztosítjuk hozzá a feltételeket, a többi a Te dolgod!

Hol leszünk?

A helyszín a mesés Fonyód, a Funoldi Vendégház és Konferenciaközpont. Kettő épületet béreltünk ki, amelyek egymás szomszédságában vannak: egy kastélyt, és egy nagy nyaralót. Mondjuk, milyenek a kilátások:

Az már csak bónusz, hogy van büfé, ücsörgős terasz, és külön a kastély előtt van egy plusz fröccsterasz, ahol lehet bámulni magunk elé, és inni a szörpöt, fröccsöt egyebet.

És, mivel a helyszín afféle központ is év közben, vannak itt bizonyos szolgáltatások, amiket ti is igénybe tudtok venni:

Mikor csapatjuk?

A pontos időpont:

2020. július 6-12.

Nem mondhatod, hogy nem szóltunk időben!

Jönnél? Gyere!​

Ez a tábor Neked szól, ha:

Magadra ismertél? Akkor csapj le a jegyekre most azonnal, mert idén csak 60 főt tudunk fogadni, és a visszatérő táborosaink a helyek felét már le is foglalták! Gyere! Várunk!