MI SI EZ?

Egy fesztivál, csak hallássérült fiataloknak!

Mert mi csak így gondolunk rá. Míg mások a SZIGET Fesztivált vagy a VOLT-ot várják, halitalisaink a saját fesztiváljukat várják: a Hali-tali tábort! Hasonszőrű barátok, felszabadultság, elfogadás. Ez a halitali-életérzés lényege.
HALI-TALI TÁBOR

Hiszünk a közösség erejében

Az első Hali-tali tábor 2018 nyarán nyitotta meg kapuit a beszélő, integrációban felnövő fiatal felnőtt hallássérült táborozóknak. 

Az volt a célunk, hogy közösséget építsünk azoknak a hallássérült fiataloknak, akik a hallók között felnőve nem ismerhették fel, hogy miben rejlik egy sorstárs közösség ereje.

Azóta igazi kis családdá váltunk, a táborból hagyomány lett, amit évről-évre megtartunk.

A KEDVENC PILLANATAINK

Nézd meg milyenek voltak az eddigi táborok!

Nem tudsz betelni a videókkal? Több mozzanatra lennél kíváncsi a táborokból? Folyamatosan bővülő galériánkban eddigi rendezvényeink legjobb pillanati között böngészhetsz! 

Itt senki sem mondja, hogy semmi!

Ez a szlogenünk. Hogy miért? Hallássérültként biztosan belefutottál már párszor abba, hogy visszakérdeztél, mert nem értettél valamit, és azt mondták neked: “Semmi!” Nem volt jó érzés, igaz?

Itt a táborban ez nem fordulhat elő. Itt mindenki figyel a másikra, és mindegy hányszor kérdezel vissza, mi mindig válaszolni fogunk!

Eszközt adunk a kezedbe!

Hallássérültként olykor nehéz az élet. Előadásaink által mi tudást és eszközöket adunk táborozóink kezébe ahhoz, hogy az akadályaikat átlépjék, megismerjék önmagukat és meghódítsák a világot!

HALI-TALI TÁBOR

Hogy néz ki a program?

Mit ad még ez a közösség?

Valami olyat, amit máshol nem kapnál meg: élettapasztalatot, a valahová tartozás érzését, és 100%-os vegytiszta megértést.

Azért elég klassz dolog, ha:

meg úgy egyáltalán… a hallássérült belsős poénok verhetetlenek!

Lesz egy másik családod!

Nálunk nem áll meg az élet két tábor között sem! Évközben havonta egyszer megszervezzük a Hali-tali Szabadegyetemet, ahol szuperhasznos témákban hívunk előadókat. Énmárka, egyéni vállalkozás, hallókészülék vásárlás, nyelvvizsga hallássérültként? Mindezeket érintjük ezen alkalmakkor, és gyakran találkozunk csak úgy: hol szabadulószobában kötünk ki, hol szülinapot ünneplünk, hol pedig halloweeni bulit tartunk.

Mi hiszünk abban, hogy a kapcsolatok élményszerzés mellett alakulnak ki, ekkor jönnek felszínre a nehezebb témák – mi csak biztosítjuk a beszélgetéshez a feltételeket, a többi már csak a közösség dolga!

Legyél te is részese!

Támogass minket te is! Változtasd meg valakinek az életét az adományoddal!