Csak úgy tudod igazán megváltoztatni és jobbá tenni az életedet, ha megváltoztatod és jobbá teszed másokét.

James R. Doty

TÁMOGATÁS

Neked csak pár kattintás, nekünk egy óriási lépés a céljaink felé!

ADÓ 1%

Neked csak pár perc, nekünk óriási segítség!

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK

Erre fordítanánk a támogatásodat

Hallókészülék összehasonlító

Hallókészüléket választani nehéz.

Ezért szeretnénk létrehozni egy platformot, ahol a hallássérültek az összes létező hallókészüléket össze tudják hasonlítani, hogy könnyebb és tudatos döntést hozhassanak!

Programjaink fejlesztése

Mi minden eseményünk után kérdőív kitöltésére kérjük az azon résztvevőket, és az alapján fejlesztjük tovább programjainkat! Szeretnénk, hogy egy napon majd mindenki ingyen juthasson el azokra.

Hallásszűrő-busz

A világ számos országában létezik szűrőbusz rendszer, ami lehetővé teszi az egészségügyi kivizsgálások elérését – mindenki számára. A mi célunk egy olyan teljesen felszerelt busz üzembe állítása, amellyel a hátrányosabb helyzetű vidékeken is megoldható lenne a kivizsgálás.

Támogatás

Szeretnénk támogatni azokat, akik:

  • nem engedhetik meg maguknak a hallókészülék megvásárlását,
  • tehetséges hallássérült fiatalok, nagyra törő célokkal.

Számukra a megfelelő technológia jelenti az egyetlen megoldást!

Hallás-pédia

Tudtad, hogy az audiológusoknak és a pácienseknek nincs közös nyelvük, amivel jól megértenék egymást?

Hallássérültként nehéz úgy érvényesíteni az érdekeinket, ha nem értjük a szakmai kifejezéseket és főbb folyamatokat. Ezért szeretnénk létrehozni a Hallás-pédiát, ahol a
hallással és a hallásgondozással járó szakkifejezéseket gyűjtenénk össze, és tennénk közérthetővé, hogy a hallássérültek tudatosan élhessék meg hallásuk gondozásának lépéseit.

SOK KICSI SOKRA MEGY

Másképp segítenél? Megteheted!

Számos más módon is tudsz támogatni bennünket a fentieken túl is! Alább összeszedtük, mi mindenért lennénk hálásak, mennyi minden könnyítené meg a munkánkat! Ha úgy érzed, tudsz segíteni, vagy van más ötleted, arra kérünk oszd meg velünk! 

Felhalmozódott nálad pár dolog? Add nekünk, talán mi fel tudjuk használni!

Lehet, hogy neked csak kacat vagy a nyakadon maradt, esetleg lecserélnéd, de nekünk még lehet kincs! Munkánk során rengeteg eszközre és tárgyra van szükségünk, tehát tárgyi adományokkal is tudsz támogatni bennünket! Táborainkban és eseményeinken a következő eszközökre van szükségünk:

Ajánld fel a szolgáltatásaidat!

Ha cégként valamilyen szolgáltatást nyújtasz, könnyen lehet, hogy éppen szükségünk van rá! Támogathatsz bennünket azzal, hogy ezt elérhetővé teszed számunkra! Az alábbiaknak nagyon örülünk:

Legyél nálunk önkéntes!

Számtalan feladat vár ránk, így ha szeretnél segíteni, vagy a kötelező önkéntességedet töltenéd le valahol, vagy csak szeretnéd közelebbről megismerni a hallásvédelem, vagy a hallássérültek világát, akkor nézd meg az Önkéntesség fül alatt, hogy milyen feladatok közül válogathatsz!

TÁMOGASS MINKET

Miért támogass bennünket? Van rá 6+1 érvünk!

0

Életeket változtatunk! Mi látjuk, milyen az, mikor egy kétségbeesett szülő szemei megtelnek könnyel a megkönnyebbüléstől, amikor egy hallássérült fiatal visszakapja az önbizalmát, amikor egy idős visszakapja a hallását. Változtass életeket Te is!

0

Minden bevételt visszaforgatunk! Az 1% adófelajánlásodból még könnyebben elérhetővé tudjuk tenni a részvételt táborainkban. A célunk, hogy táborozóink egy nap ingyenesen is eljöhessenek!

0

Hangokat adunk! A támogatásaink egy részéből támogatjuk azok hallókészülék ellátását, akik nem engedhetik meg maguknak. Add vissza adód 1%-val valakinek a hallását!

0

Függetlenek vagyunk. Kizárólag támogatásból és pályázatokból van bevételünk, nem szolgáljuk egyetlen kereskedelmi cég értékesítési törekvéseit sem.

0

Elismert szervezetek és szakemberek álltak törekvéseink mellé! Például a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Hallássérültek Pedagógiájának Tanszéke, és a dr Török Béla EGYMI szurdopedagógusai. Büszkék vagyunk rá, hogy megérdemeljük ezt a bizalmat!

0

Érintett szülőkkel, hallássérültekkel és szakemberekkel dolgozunk! Mert hisszük, hogy azok tudják a legtöbbet adni, akik maguk is benne vannak ebben a helyzetben!

+ 0

Folyamatosan fejlődünk! Nem ülünk a babérjainkon, hanem folyamatosan fejlesztjük minden programunkat! Kérdőívezünk, visszajelzést kérünk és átalakítunk. Hisszük, hogy lehetünk mindig jobbak!

TÁMOGATÓK

Ők már támogattak bennünket

Köszönjük a segítséged!