HALLÁSGONDOZÁS TESZT

Keressük meg együtt a korrekt hallásgondozókat!

A különböző hallás- és audiológiai központok között óriási különbségek vannak, az egymás szomszédságában található szaküzletekről vagy kórházi kivizsgálásokról már nem is beszélve. A legtöbben saját kárukon tapasztalják meg, hogy milyen komoly eltérések léteznek, és sokszor már későn derül ki, hogy esetleg nem is olyan messze egy sokkal ideálisabb lehetőség kínálkozott volna.

Jelentkezz te is próbavásárlónak!

Látogass el egy halláscentrumba, csinálj végig egy hallókészülék próbahordást, és oszd meg a tapasztalataidat a világgal!

Mi ebben is segítséget nyújtunk

Aktivistáink próbavásárlásokkal mérik fel a különböző intézmények felkészültségét és színvonalát. Ezt egy központi protokoll alapján végzik, így az eredmények minden esetben az objektív valóságot fedik le.

És ez mind a két fél számára rendkívül előnyös

A hallássérülteknek egy ilyen összegzés rengeteget segíthet. Ez alapján könnyen megállapíthatják, hogy melyik intézményben található meg az a fajta felkészültség, amelyre nekik szükségük van. Könnyebben tudnak választani központot, hiszen pontosan ismerni fogják azok jellemzőit.

A próbavásárlás során végzett hallásgondozó-teszt a központok számára is igen előnyös lehet. Ez alapján pontosan megállapíthatja, hogy milyen területeken kell további fejlesztéseket eszközölnie. Ennek nyomán komoly fejlődésen mehet keresztül, ami mind az adott központ, mind a leendő ügyfelek szempontjából előnyös.

Segíts, hogy a hallásgondozás teszt megvalósulhasson!

Adományoddal hozzájárulhatsz, hogy kezdeményezésünk minél hamarabb megvalósulhasson!