Nincs erősebb egy elszánt önkéntesnél.

Pearl Harbor c. film

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK

Te is lehetsz nálunk önkéntes!

Az Alapítványunk segítői többek egyszerű önkéntesnél. Visszatérő önkénteseink egy összetartó család részévé válnak, és maguk is hozzátesznek a programjaink színesítéséhez. Vannak köztük érintettek, szakmabeliek és kívülről érkezők is, egy dolog azonban közös bennük: szívvel-lélekkel vesznek részt a programjainkon, és teszik még különlegesebbé az együtt töltött időt.

Számtalan feladat vár ránk, így ha szeretnél segíteni, esetleg a kötelező önkéntes gyakorlatodat töltenéd le valahol, vagy csak szeretnéd közelebbről megismerni a hallássérültek világát, akkor nézd meg, hogy milyen feladatok közül válogathatsz!

Legyél Füllangó!

Füllangónak lenni maradandó élmény nálunk! Alapítványunk ugyanis kitelepül a legnagyobb zenei fesztiválokra, mint például a Sziget Fesztivál, a VOLT Fesztivál, vagy a Strand Fesztivál, és ott bizony elkél a segítség! Füllangóink legnagyobb feladata, hogy védje a fesztiválozók hallását fülvédő eszközök osztásával és edukációval. Bokros teenfőid mellett pedig akár a kedvenc együttesed koncertjére is eljuthatsz!

Segíts az akadálymentesítésben!

A hallássérültek számára a legjobb akadálymentesítés a feliratozás, ez azonban nem kis munkát és nem kevés időt kíván meg az embertől. Számtalan videó anyagunk vár arra, hogy feliratozzák őket, így ha bármennyi időt szánnál erre, jelentkezz feliratozónak!

Ajánld fel a tudásodat!

Táborainkban és szabadegyetemi előadásainkon szükségünk van szakképzett emberekre! Mivel nagy hangsúlyt fektetünk az önismeretre és személyiségfejlődésre, valamint a rossz élmények feldolgozására, ha coach, terapeuta vagy pszichológus vagy, a szülők és a hallássérült fiatalok örülni fognak neked!

Töltsd az idődet a gyerekekkel!

Szükségünk van animátorokra is, akik lefoglalják a hallássérült gyermekeket programokkal és kézműves foglalkozásokkal, amíg a szüleik előadást hallgatnak. Ha pedig még szurdopedagógus hallgató is vagy, tárt karokkal várunk, és neked is hasznos tapasztalat lesz a velünk töltött idő!

Tarts előadást nálunk!

Ha úgy érzed, hogy olyan tudás vagy program van a birtokodban, ami érdekelheti hallássérült fiataljainkat, a hallássérült gyerekeket nevelő szülőket, akkor keress minket bátran, hátha elindul köztünk egy szuper együttműködés!

Jelentkezz halláscentrum tesztelőnek!

Ha hallókészülék viselő vagy, véleményeddel és tapasztalatoddal segíthetsz sorstársaidnak abban, hogy jó halláscentrumot választhassanak, amikor új hallókészüléket keresnek! Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz egy halláscentrumba, végigcsinálsz egy hallókészülék próbahordást, és megosztod a tapasztalataidat a világgal!

ÖNKÉNTESEK

Ők már voltak nálunk önkéntesek

Ha bármelyik feladatnál úgy érezted, hogy felvillanyozódtál, akkor ne habozz! Írj nekünk egy e-mailt már most!