"HALLÓ HOLNAP" PROGRAM

Hiszünk abban, hogy lehet a világ csendesebb.

Te is azt gondolod, hogy a hallás egy soha el nem múló kiváltság? Tévedsz! Valójában nap mint nap tenned kellene azért, hogy megóvd! Tévhit, hogy csak idősebb korodra alakulhat ki halláscsökkenés, ugyanis a mai zajos környezet miatt már a fiatal korosztály hallása is könnyen válhat a zajártalom áldozatává!

Hol vagy kitéve zajártalomnak?

Mindenhol, ahol a zajszint tartósan meghaladja a 85 dB hangerősséget:
Egy átlagos koncerten 110 dB-t is mértünk már, ami azonnal károsítja a hallást!
"HALLÓ HOLNAP" PROGRAM

Mit teszünk ez ellen mi?

Edukáció

Érzékenyítés

Hallásmentés a zenei fesztiválokon

Blogot írunk a hallásvédelemről!

Te mit tudsz a saját hallásodról? A füldugó szerinted kényelmetlen és ”eldugítja a világot”?  A zaj, ami körülvesz, az normális jelenség? A fülzúgásod szerinted majd mindig elmúlik koncertek után? (Megsúgjuk: Nem.) Ne hagyd, hogy sodorjanak a történések, olvass bele blogunkba, tudj meg mindent a zajártalomról, hogy felelősen dönthess a hallásodról!

Mentjük a füleket a fesztiválokon!

Lelkes Füllangó önkénteseink minden évben ott vannak a nagyobb nyári zenei fesztiválokon (SZIGET, STRAND, VOLT), és több módon tesznek azért, hogy megmenthessük minél több fesztiválozó hallását:
Így csökkentjük le azoknak az embereknek a számát, akik korán válnak nagyothallóvá, és a fülzúgás áldozatává.
"HALLÓ HOLNAP" PROGRAM

Te is segíthetsz nekünk!

Füllangó egyébként te is lehetsz, gyere hozzánk önkéntesnek, tanuld meg nálunk a hallásvédelem alapjait, védd meg a fesztiválozók hallását, és még akár a kedvenc együttesed koncertjére is eljuthatsz! 

Érzékenyítünk is!

Soha nincs elég korán lefektetni a hallásvédelem alapjait! Éppen ezért vállalunk érzékenyítő előadásokat iskoláknak, hogy már egész kicsi korban megtanulják, hogyan és miért kell védeniük a hallásukat! De szívesen megyünk témához kapcsolódó, mások által szervezett rendezvényekre is!

"HALLÓ HOLNAP" PROGRAM

Lesd meg, hogyan dolgozunk!

Tegyél te is a hallásért!

Tudtad, hogy nálunk nem csak Füllangó lehetsz? Számos lehetőséged van arra, hogy önkéntesként segíts nekünk!