Hallókészülék-választó

A megfelelő hallókészülék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű folyamat, mind audiológiai, mind hallásakusztikai szempontból az ideálisat kell kiválasztani. Ehhez persze elengedhetetlen a kellő szakértelem, hiszen egy rosszul megválasztott készülék sokszor többet árt, mint használ. Ráadásul anyagi szempontból is kockázatos döntés szakember nélkül megvásárolni és beállítani egy eszközt.

Tájékozódni viszont mindig érdemes

Azonban jelenleg nincs olyan felület, ahol elérhető lenne a ma használatos készülékek összehasonlítása. Éppen ezért a rászorulók kénytelenek teljes mértékben mások ajánlására hagyatkozni. Nem tudják megismerni a különböző lehetőségeket, pedig könnyen előfordulhat, hogy van ideálisabb megoldás.

Ennek leküzdésében nyújtunk segítségét

Projektünk keretében egy szűrhető, kulcsszavakra kereshető adatbázist készítünk. Nem áll érdekünkben egyik gyártót sem előnyben részesíteni, éppen ezért az oldalon minden lehetőségről lehet informálódni.

És még összehasonlítást is lehet végezni

A különböző készülékek nemcsak egyenként, hanem egymáshoz viszonyítva is megismerhetőek. Így még jobban kidomborodnak az eltérések, az előnyök és hátrányok. Mindenki megismerheti a különböző lehetőségeket, így nem kell csupán egy szakemberre hagyatkoznia.

Így garantáltan mindenki megtalálhatja a számára legjobbat, aminek vásárlásához és beállításához irányított segítséget kérhet a megfelelő szakembertől.