“A Hallás Társasága” Alapítvány alapadatai:

Cégbírósági bejegyző végzés adat: 1000/Pk.60053/2015
Adószám: 18657755-1-10
Bankszámla száma: OTP Bank 11739009-21240713

Tartalom

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem pótolhatják az orvosokkal, audiológusokkal vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és szakszerű kivizsgálást!
Az oldalon található információk felhasználásának eredményeiért felelősséget nem vállalunk. Cikkeink felnőtteknek szólnak.
A jelen honlapot a látogató felhasználók saját felelősségükre használják.
A hallastarsasag.hu látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket Üzemeltető bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni. Az itt leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között.
A hallastarsasag.hu harmadik személy által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket, bannereket is tartalmazhat. Az Üzemeltető amellett, hogy mindent megtesz a linkek ellenőrzése érdekében, az ezek által kapcsolt weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Felhasználási feltételek

Az alábbi Felhasználási feltételek a www.hallastarsasag.hu oldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a Weboldal használatával elfogad. A Weboldalt A Hallás Társasága üzemelteti, és a Weboldal az Üzemeltető tulajdonát képezi. A Weboldal felépítése, szerkezete és tartalma vonatkozásában tájékoztatás, felvilágosítás kérhető, illetőleg azzal kapcsolatban észrevétel tehető az Üzemeltető felé az alábbi elérhetőségen: info (kukac) hallastarsasag.hu.

Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a Weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalma, illetőleg annak valamely része felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.
A látogató a lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját üzleti célt közvetve sem szolgáló felhasználás céljából – számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A Weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a Weboldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Weboldalra való hivatkozást minden átvételnél és közzétételnél pontosan és jól láthatóan feltünteti. Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi tulajdonát (pl.: fényképek, grafikai tartalmak, védjegyek, logók, domain nevek, stb.) képező tartalom felhasználása kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetőleg a védjegyek és földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény keretein belül történhet. Minden, ezen túlmenő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.
Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.