Betűméret

[rev_slider Szűrőbusz_Slider]

 

Sok esetben előfordul, hogy a kezdeti halláskárosodás visszafordítható folyamat lenne. A megfelelő diagnózis elengedhetetlen feltétele a gyógyításnak, illetve az ideális megoldás megtalálásának. Azonban megesik, hogy erre nincs lehetőség.

Magyarország számos területén nem érhető el a hallásszűrés.

Az emberek nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudnak eljutni az egészségügyi kivizsgálások helyszínére. A korlátozott közlekedési lehetőségek illetve a hátrányos helyzet minden lehetséges módon hátráltatja őket, így a szakorvosi vélemény és segítség nem érhető el számukra. Kénytelenek együtt élni a problémákkal, és a mindennapjaikat ennek fényében alakítani.

De ez nem mindenhol van így

A világ számos országában létezik szűrőbusz rendszer, ami lehetővé teszi az egészségügyi kivizsgálások elérését – mindenki számára. A mi célunk egy olyan teljesen felszerelt busz üzembe állítása, amellyel a hátrányosabb helyzetű vidékeken is megoldható lenne a kivizsgálás.

Ehhez azonban szükséges az anyagi források összegyűjtése.

Kérjük, támogassa Ön is az Alapítványunkat. Járuljon hozzá, hogy a vizsgálatok és a szakorvosi véleményalkotás mindenki számára elérhetővé váljon. Segítsen, hogy mindenkinek lehetősége legyen a teljes életre.

Támogatás

Támogathat minket céljaink elérésében